Buletin informativ * INFOPOL VRANCEA*

accident minor adjud

Evenimente rutiere

 

La data de 13 august a.c., ora 04.00, pe DJ 205B în comuna Ţifeşti, un tânăr de 21 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 13 august a.c., ora 04.50, la intersecţia Str. Bucegi cu str. Brăilei din municipiul Focşani, B. Răzvan Florin, de 26 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism la intrarea în sensul giratoriu, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de B. Ion, de 64 ani, din localitate, accidentându-l uşor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 13 august a.c., ora 10.05, în comuna Mera,  un tânăr de 24 ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitara, a efectuat manevra de mers înapoi fără să se asigure şi a accidentat grav un bărbat de 73 ani, din localitate, care a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 13 august a.c., ora 12.10, în municipiul Focşani, un bărbat de 56 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe str. Ştefan cel Mare, a efectuat virajul catre dreapta pe bulevard fără a acorda prioritate de trecere unui biciclist de 33 ani, care, încercînd să evite impactul, s-a dezechilibrat şi s-a lovit de o autoutilitara. În urma producerii accidentului biciclistul a fost rănit uşor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 13 august a.c., ora 14.00, în comuna Garoafa, poliţiştii au depistat un bărbat de 32 ani, din comuna Ţifeşti, în timp ce conducea o autoutilitara, deşi avea acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 10 august a.c., ora 14.15, pe DN2 E85 în municipiul Focşani, S. Petrică Ciprian, de 27 ani, din comuna Prăjeni, judeţul Botoşani, la intersecţia semaforizaţă cu str. Măgura nu a respectat culoarea roşie a semaforului şi a intrat în coliziune cu alt autoturism. Iniţial evenimentul a fost înregistrat doar cu pagube materiale, dar la data de 13 august a.c., D. Marinela Mirela, de 17 ani, din comuna Ploscuţeni, pasageră în autoturism s-a prezentat la Secţia UPU a Spitalului de Urgenţă Focşani sesizând că are leziuni minore în urma accidentului rutier susmenţionat. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Radare

DN2-E85:

Călimăneşti- Haret;

Pufeşti-Domneşti;

Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa;

Goleşti – Focşani;

Dumbrăveni-Urecheşti;

Sl.Bradului-Obrejiţa;

Urecheşti-Popeşti;

Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;

DN 2D:  Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri

La data de 13 august a.c., ora 17.40, în comuna Dumitreşti, un bărbat de 54 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s