INFOPOL VRANCEA * BULETIN INFORMATIV*

 IPJ_Vrancea_sediu

Evenimente rutiere

La data de 14 august a.c., ora 11.00, pe DJ 204D în comuna Vulturu, poliţiştii au depistat un bărbat de 70 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere şi având o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 14 august a.c., ora 09.20, pe str. Lalelelor din comuna Obrejiţa, poliţiştii au depistat un bărbat de 65 ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor, fără a poseda permis de conducere corepunzător categoriei din care face parte autovehiculul. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 14 august a.c., ora 19.45 pe DN 23A în afara municipiului Focşani, un tânăr de 25 ani, în timp ce conducea un autoturism la intersecţia cu DN 23, nu a acordat prioritate de trecere altui autoturism, intrând în coliziune cu acesta. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea uşoară a lui pasagerei din autoturismul care a produs evenimentul. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatule fiind negative în ambele cazuri. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 15 august a.c., ora 04.15, pe Bld. Bucureşti din municipiul Focşani, poliţiştii au depistat un tânăr de 25 ani, din comuna Năneşti, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Depistat în flagrant

La data de 14 august a.c., ora 20.50, poliţiştii focşăneni l-au depistat în flagrant pe S. Gabriel, de 36 ani, din comuna Măxineni, judeţul Brăila, în timp ce sustrăgea o lampă de semnalizare de la un autoturism care era parcat pe Bld. Brăilei. Prejudiciul, în valoare de 100 lei, a fost recuperat în totalitate, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Distrugere cercetată de poliţişti

La data de 14 august a.c., ora 12.00, poliţiştii din Tătăranu au fost sesizaţi de un bărbat de 43 ani, din localitate, despre faptul că P. Valeriu Iulian, de 18 ani, din aceeaşi localitate, cioban la o stână din comună, a dus ovinele la păscut pe terenul său cultivat cu lucernă situat în extravilanul satului Bordeasca Vehe, distrugându-i cultura. Astfel a fost creat un prejudiciu de aproximativ 300 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

 

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;

DN 2D:  Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri;

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s