INFOPOL VRANCEA * Buletin informativ * Evenimente rutiere*

Evenimente rutiere

 IPJ_Vrancea_sediu

La data de 18 august a.c., ora 08.10, pe Bld. Brăilei din municipiul Focşani, poliţiştii rutieri au depistat un bărbat de 44 ani, din comuna Boloteşti, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 14 august a.c.. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 18 august a.c., ora 14.15, pe DN 2 în comuna Popeşti, o femeie de 45 ani, din oraşul Comăneşti, judeţul Bacău, în timp ce conducea un autoturism nu a acordat prioritate de trecere la doauă minore, care erau angajate în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea uşoară a celor două minore. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 18 august a.c., ora 19.30, pe DN 2 în afara comunei Dumbrăveni, un tânăr de 26 ani, din comuna Scoarţa, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism nu a adaptat viteza de deplasare pe un carosabil umed, a pătruns pe contrasens şi a intrat în colizune cu un autoturism, condus regulamentar. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea uşoară a conducatorului si a două minore care se aflau în autoturismul care circula regulamentar. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Radare

DN2-E85:

Călimăneşti- Haret;

Pufeşti-Domneşti;

Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa;

Goleşti – Focşani;

Dumbrăveni-Urecheşti;

Sl.Bradului-Obrejiţa;

Urecheşti-Popeşti;

Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;

DN 2D:  Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri;

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s