BULETIN DE PRESĂ * INFOPOL VRANCEA*

Evenimente rutiere

 accident minor adjud

La data de 20 august a.c., ora 16.00, pe  DN 2 D, în comuna Valea Sării, O. Năstase, de 66 ani, din municipiul Focşani, în timp ce conducea autoutiliara marca Ford, la km 41+ 650m, într-o curbă la stânga, la întâlnirea cu alt autoturism nu a păstrat o distanţă laterală suficientă, intrand în coliziune cu acesta. În urma produicerii accidentului a rezultat rănirea lui O. Năstase.Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de  20 august a.c.,, ora 23.16, pe DJ 205 D – Năruja, D. Ionel, de 46 ani, din comuna Spulber, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul pur expirat.Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Furturi cercetate de poliţişti

La data de 20 august a.c., poliţiştii Secţiei Rurale Goleşti împreună cu poliţiştii din Suraia au organizat o acţiune pe linia infracţiunilor contra patrimoniului în urma căreia i-au depistat pe C. Marinel Cornel, de 18 ani şi P. Marcel, de 37 ani, ambii din comuna Suraia.În urma documentării activităţii infracţionale poliţiştii au stabilit faptul ca în noaptea de 6/7 august a.c. au sustras un autoturism din din curtea lui D. Petrică din localitate.Autoturismul a fost găsit abandonat a doua zi pe raza comunei Movileni, judeţul Galaţi, fiind recuperat si predat persoanei vătămate.Faţă de C. Marinel Cornel a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat înstanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

La data de 20 august a.c., poliţiştii din Tîmboeşti s-au sesizat despre faptul că în dimineaţa zilei de 16 august a.c., un minor, de 15 ani, din satul Pădureni, în timp ce se afla în incinta unui magazin din aceeaşi localitate, i-a sustras lui C. Vasile, de 77 ani, din comuna Cristian, judeţul  Braşov, un portofel ce conţinea suma de 600 lei şi acte de identitate.În urma documentării activităţii infracţionale s-a stabilit faptul că după săvârşirea furtului, minorul s-a deplasat în municipiul Rîmnicu Sărat, judeţul Buzău şi a cheltuit suma de bani pe articole vestimentare.Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului cauzat.

Deces cercetat de poliţişti

La data de 20 august a.c., ora 12.15, poliţiştii din Homocea au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 47 ani, din comuna  Glăvăneşti, judeţul Bacău, în timp ce construia un gard, a decedat. Cadavrul nu prezinta urme vizibile de violenţă şi a fost transportat în vederea efectuării necropsiei.

 Persoană dispărută depistată de poliţişti

La data de 16 august a.c., B. Tudora, de 84 ani a plecat voluntar de la domiciliu său din satul Satu Nou, comuna Ciorăşti. În urma activităţilor de căutare desfăsurate, la data de 20 august a.c., ora 13.00, persoana dispărută a fost găsită la marginea unui lan de floarea soarelui în partea extravilană a satului.Acesta a fost transportată la Spitalul Judeţean Vrancea pentru a primi  îngrijiri medicale.

 

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;

DN 2D:  Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri;

Biroul de Presa al IPJ Vrancea

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s