BULETIN DE PRESĂ * INFOPOL VRANCEA* un copil de 8 ani ranit usor intr-un accident*

Un minor de 8 ani din Paulesti, Vrancea a ajuns ieri, 21 august 2015 la spital lovit de o maşină în timp ce se plimba cu bicicleta.

Potrivit pacc biciclistolitistilor: ” la ora 16.35, pe DJ 205L, în comuna Păuleşti, un minor de 8 ani din localitate, în timp ce se plimba pe o bicicleta, nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitarei care era condusă regulamentar. În urma impactului, minorul a fost rănit uşor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”. Potrivit legislatiei in vigoare, fiind minor nu i se pot imputa prea multe, poliţiştii pot doar atrage atenţia părinţilor, dar şi a altora aflaţi în aceeaşi situaţie că: până la vârsta de 14 ani, copiii nu au voie să se deplaseze cu bicicleta pe drumurile publice.  

Alte evenimente rutiere ale zilei de 21 august

 * La data de 21 august a.c., orele 05.30, pe DJ 204E, în oraş Mărăşeşti, un batrân de 79 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neatenţiei în conducere a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului, rănindu-se uşor.Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

* La data de 21 august a.c., pe bld. Bucureşti din municipiul Focşani, un bărbat de 58 ani, din oraşul Otopeni, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, deşi avea acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85:

Călimăneşti- Haret;

Pufeşti-Domneşti;

Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa;

Goleşti – Focşani;

Dumbrăveni-Urecheşti;

Sl.Bradului-Obrejiţa;

Urecheşti-Popeşti;

Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;

DN 2D:  Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri;

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s