Beneficiile laptelui de capră * acesta fortifică organismul și întărește imunitatea naturală în cazul anemiei, combate stările depresive, ajută la vindecarea organismului de TBC si multe altele*

lapte-capra-files

Potrivit studiilor specialistilor in domeniu, laptele de capră este un elixir pentru sănătatea copiilor și adulților, deopotrivă. Este dulce, gras și hrănitor și are proprietăți miraculoase pentru sănătatea noastră, poate și din cauză că aceste animale consumă foarte multă scoarță de copaci, sare, cătină, măceșe, în principiu, nu refuză nimic. Laptele de capră este mult mai sănătos și hrănitor față de laptele de vacă, având efecte din cele mai diverse. În primul rând, consumul de lapte de capră vă face mai optimiști, vă scapă de depresie, vă protejează organismul de boli, întărește sistemul imunitar. De asemenea, pentru a fi mai plăcut la gust și mai benefic pentru sănătate, îl puteți amesteca cu miere de albine. Mai mult, laptele de capră rezistă până la trei zile în oale de lut. Și chiar dacă se prinde, își păstrează din calitățile și proprietățile tămăduitoare. Puteți consuma laptele crud, dacă știți sigur că acesta este de țară, de la animale sănătoase, sau pasteurizat, pentru a preveni eventualele infecții cu diverse bacterii. Laptele de capră conține foarte mult calciu, vitamina D, fosfor, riboflavină, potasiu, triptofan și proteine. Astfel, o mulțime de afecțiuni mai mult sau mai puțin grave pot fi tratate prin cura cu lapte de capră. Laptele de capră fortifică organismul și întărește imunitatea naturală în cazul anemiei, combate stările depresive, ajută la vindecarea organismului de TBC şi reglează nivelul hormonilor din organism.

Cum ne ajută laptele de capră

* Consumat împreună cu o linguriță de miere, în cure de câte o lună, stimulează imunitatea și protejează organismul de răceli și infecții ale aparatului respirator, precum și de bolile de plămâni.

* Previne osteoporoza, hipertensiunea arterială și cancerul de colon.

* Combate sterilitatea atât la femei cât și la bărbați. Se ține o cură de 49 de zile și se consumă câte o cană dimineața și una seara de lapte de capră în care se adaugă două linguri cu suc de năpraznic.

* Elimină durerile de cap, reduce simptomele sindromului premenstrual și combate eficient depresia.

* Este eficient în cure și diete de slăbit deoarece are un conținut scăzut de calorii.

* Laptele de capră te poate ajuta sa te lasi de fumat, daca urmezi un tratament inedit, deoarece are, dupa cum spuneam mai sus, un procent mult mai mare de minerale, fosfor si complex B decat laptele de vaca si este mult mai usor de asimilat de catre organism. Cura se tine cu zer din lapte de capra si te ajuta sa scapi de viciu si sa elimini nicotina nociva din organism. Cura se tine timp de o luna, astfel:

Prima zi: un litru de zer
A doua zi: 1,25 litri
A treia zi: 1,5 litri
A patra zi: 1,75 litri
A cincea zi: 2 litri . În a sasea zi, incep sa scazi treptat cantitatea de zer cu 0,25 de litri, pana cand revii la un litru de lapte.

Atentie: Înainte de a urma o cură cu lapte de capră trebuie să consultați medicul dumneavoastră și să îi urmați sfaturile întocmai. Laptele de capră trebuie consumat cu prudență de către persoanele obeze, hipertensive sau care au probleme hepatice. (L.D)

surse text: onlinereport.ro, http://dr-catalin-luca.ro

sursa foto: onlinereport.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s