BULETIN DE PRESĂ * INFOPOL VRANCEA *

Evenimente rutiere

 accident minor adjud

La data de 24 august a.c., ora 10.35, pe str. Alexandru Vlahuţă din municipiul Focşani, un bărbat de 39 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 22 august a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 24 august a.c., ora 11.31, pe DN 2 Km. 226+800 m, în afara localităţii Adjud, un bărbat, de 48 ani, din comuna Boloteşti, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat şi accidentat grav un bărbat, de 48 ani, din municipiul Oneşti, care s-a angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis.În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 24 august a.c., ora 11.00, pe DN 2D Boloteşti, un bărbat de 58 ani, din comuna Jariştea, a fost depistat în timp ce conducea un utilaj agrigol care tracta o remorcă neînmatriculată. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 24 august a.c., ora 18.09,  pe DN 23 A, în afara localităţii Focşani, un tânăr de 26 ani, din comuna Milcovul, în timp ce conducea un autoturism, nu a  păstrat o distanţă regulamentară faţă de alt autoturism care se deplasa în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară conducătoarea autoturismului care circula regulamentar.Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Radare

DN2-E85:

Călimăneşti- Haret;

Pufeşti-Domneşti;

Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa;

Goleşti – Focşani;

Dumbrăveni-Urecheşti;

Sl.Bradului-Obrejiţa;

Urecheşti-Popeşti;

Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri;

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s