BULETIN DE PRESĂ *INFOPOL VRANCEA*

Evenimente rutiere

 tanar nelinistit -furt-vecina-La data de 28 august a.c., ora 09.17, pe Bld. Bucureşti din municipiul Focşani, G. Petrică, de 43 ani, din comuna Gologanu, a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitara radiată din circulaţie. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 28 august a.c., ora 18.48, pe str. 1 Decembrie 1918 din municipiul Focşani, D. Vasile  Virgil, de 45 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un  autoturism  având o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 28 august a.c., ora 20.45, pe str. Avântului din municipiul Focşani a fost depistat B. Săndel, de 48 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 29 august a.c., ora 00.15, pe B-dul Brăilei din municipiul Focşani, C. Costel, de 46 ani, din comuna Gugeşti, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Poliţiştii vrânceni acţioneză în scopul reducerii accidentelor rutiere

În vederea reducerii numărului de accidente rutiere, precum şi a consecinţelor acestora comise pe fondul nerespectării normelor rutiere, dar şi pentru impunerea unui climat de disciplină în rândul conducătorilor auto în ceea ce priveşte respectarea regimului legal de viteză si acordării priorităţii de trecere, poliţiştii Serviciului Rutier, spijiniţi de poliţiştii focşăneni au acţionat la data de 28 august a.c. intre orele 16.00 – 24.00 în municipiul Focşani. Cei 24 de poliţişti rutieri angrenaţi în acţiune au acţionat punctual pe principalele cauze generatoare de accidente rutiere fiind constatate 5 infracţiuni şi 305 contravenţii. Contravenţiile au fost aplicate pentru nerespectarea dispoziţiilor legale referitore la portul centurii de siguranţă (182), prioritate pietoni (14), folosirea telefonului mobil (21), opriere (14), bicilşti (10), precum si a altor abateri. Ca urmare a încălcării legislaţiei rutiere poliţiştii a reţinut 4 permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare. Pe durata desfaşurării actiunii, la nivelul municipiului, cât şi pe raza judeţului, nu au fost înregistrate accidente rutiere. Astfel de activităţi vor continua şi în perioada urmatoare.

Deces de cercetat de poliţişti

La data de 28 august a.c., ora 20.30, poliţiştii din Nereju au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 71 ani, din comuna Căiuţi, judeţul Bacău, s-a deplasat la domiciliul unui localnic pentru a-i vinde acestuia un cazan, a servit un pahar cu ţuică, după care i s-a făcut rău, a căzut la pământ şi a decedat. Cadavrul nu prezenta urme de violenţă şi a fost transportat în vederea efectuării necropsiei.

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri;

Biroul de Presa al IPJ Vrancea

Editor online: Lia Dumitru

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s