Buletin informativ * INFOPOL VRANCEA*

Evenimente rutiere

acc

La data de 30 august a.c., ora 12.30, pe DN2 E85 în afara comunei Pufeşti, I. Andrei, de 26 ani, din municipiul Oneşti, judeţul Bacău, în timp ce conducea un autoturism a acroşat şi accidentat grav un bărbat de 85 ani, din comuna Păuneşti, care a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 30 august a.c., ora  11.20, pe DN2 E85 în afara comunei Sl. Bradului, G. Dinel, de 30 ani, din comuna Tîmboieşti, în timp ce conducea un autoturism nu a acordat prioritate de trecere la efectuarea virajului spre stânga şi a intrat în coliziune cu alt autoturism care circula regulamentar din sens opus. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea uşoară a unei pasagere din autoturismul care a efectuat manevra neregulamentar. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactiate a modului de producere a evenimentului.

La data de 30 august a.c., ora 10.50, pe DN2 E85 în comuna Popeşti, poliţiştii l-au depistat pe G. Petrică, de 43 ani, din comuna Gologanu, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din 27 august a.c.. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 30 august a.c., ora 16.10, pe DN 23 în comuna Năneşti, poliţiştii l-au depistat pe B. Gheorghe, de 59 ani, din comuna Umbrăreşti, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 31 august a.c., ora 05.00, pe str. Cuza Vodă din municipiul Focşani, poliţiştii l-au depistat pe P. Ion, de 46 ani, din oraşul Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0, 47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 29 august a.c., ora 13.10, pe DN2 E85 în afara localităţii Goleşti, la intersecţia cu DJ 205R B. Gheorghe, de 55 ani, din comuna Goleşti, în timp ce conducea o autoutilitara a efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe drumul judeţean şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care se deplsa din sens opus, intrând în coliziune cu aceasta. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea unui pasager din autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 29 august a.c., ora 23.50, în comuna Bogheşti, poliţiştii l-au depistat pe O. Constantin, de 45 ani, din comuna Podu Turcului, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri;

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s