BULETIN DE PRESĂ * INFOPOL VRANCEA*

Distrugere cercetată de poliţişti

La data de 3 septembrie a.c., ora 21.25, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi de o femeie din localitate, despre faptul că doi minori de 15, respectiv 13 ani, ambii din aceeaşi localitate, au aruncat cu pietre şi au spart luneta şi două geamuri laterale ale unui autoturism care era parcat pe strada Mihail Kogălniceanu. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

 

Evenimente rutiere

La data dacce 3 septembrie a.c., ora 09.15, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Focşani, poliţiştii rutieri au depistat un bărbat, de 33 ani, din comuna Garoafa, în timp ce conducea un autoturism care era radiat din circulaţie din 30 octombrie 2014. În cauză a fost întocmit dosar penal.


La data de 3 septembrie a.c., ora 07.15, pe strada Nicolae Titulescu din oraşul Panciu, poliţiştii din localitate au depistat un bărbat, de 53 ani, din comuna Răcoasa, în timp ce conducea o autoutilitară având permisul de conducere reţinut. În cauză a întocmit dosar penal.

 

La data de 3 septembrie a.c., ora 11.00, pe DJ 202E, în comuna Tîmboieşti, poliţiştii din localitate au depistat un tânăr, de 27 ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din 31 iulie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 3 septembrie a.c., ora 16.00, poliţiştii din Valea Sării au fost sesizaţi despre faptul că o femeie, 57 ani, din localitate, în timp ce se deplasa cu un atejaj hipo pe un drum forestier în punctul Valea Leşului, s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se în zona umărului stâng. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 3 septembrie a.c., ora 21.30, pe DN 24, în afara oraşului Mărăşeşti, un bărbat, de 38 ani, din oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism, s-a angajat într-o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu un auto condus de un bărbat, de 48 ani, din Mărăşeşti, care efectua viraj spre stânga. În urma producerii accidentului, a rezultat rănirea uşoară a unei femei, de 48 ani, din oraş Mărăşeşti, pasageră în cel de-al doilea autoturism.În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cerctetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactiate a modului de producere a evenimentului.

 

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri;

Biroul de Presa al IPJ Vrancea

Editor online: Catalina Burnichioiu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s