Week-end plin de evenimente pentru politistii vranceni

Evenimentele rutiere ale zilei de 5 septembrie 2015

pol

Pe 5 septembrie a.c., ora 13.30, poliţiştii din Răstoaca au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat, de 48 ani, din municipiul Brăila, în timp ce se afla într-o parcare de pe marginea DN 23, încercând să schimbe roata la un autocamion, a fost prins sub cabina acestuia. Victima a fost transportată la spitalul în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

In data de 5 septembrie a.c., ora 17.38, pe DN 2 E85, în afara localității Tișița, un bărbat, de 38 ani, din  oraş Răcari, judeţ Dîmbovița, a fost depistat în timp ce conducea  un autoturism radiat din circulație din data de 16 decembrie 2014. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Cateva ore mai tarziu, la 21.00, pe Bld. Unirii din Focșani, un bărbat, de 34 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat distanța corespunzătoare față de un alt auto care staționa pe banda de lângă trotuar, intrand în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat avarierea ambelor autovehicule și rănirea ușoară a unei femei, de 34 ani, care se afla la volanul autoturismului staționat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,70 mg/litru alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind transportat la spital i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

La data de 5 septembrie a.c., ora 20.45, pe strada Cotești, din localitatea Golești, un bărbat, de 65 ani, din Focșani, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat manevra de depășire a unui autoturism staționat pe marginea părții carosabile, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, condus de un bărbat, de 70 ani, din Focșani, care circula din sens opus și nu era semnalizat corespunzător. În urma producerii accidentului, a rezultat avarierea autoturismului și rănirea ușoară a conducătorului atelajului hipo. În cauză a fost întocmit dosar penal,iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 5 septembrie a.c., orele 19.19 şi 21.50, poliţiştii din Panciu, un bărbat, de 36 ani, din Mărășești, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 5 august a.c., fără a poseda permis de conducere și având o concentraţie de 0,73 mg/l şi respectiv 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. În ambele cauze au fost întocmite dosare penale.

La data de 5 septembrie a.c., ora 21.40, pe DJ  241 A un tânăr, de 24 ani, din comuna Brăhășești, judeţul Galați, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. In cauză a foat întocmit dosar penal.

Evenimentele rutiere ale zilei de 6 septembrie 2015

La data de 6 septembrie a.c., orele 10.30, pe DN2 E85, în localitatea Tişiţa, poliţiştii din Mărăşeşti au depistat un bărbat, de 38 ani, din municipiul Oneşti, judeţul Bacău, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice de (0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 6 septembrie a.c., orele 12.20, pe artera principală din comuna Homocea, un bărbat, de 32 ani, din municipiul Adjud, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat şi accidentat uşor un bicilist,  de 66 ani, din localitate, care a efectuat virajul la stânga fără să se asigure. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 6 septembrie a.c., orele 13.45, pe drumul comunal din comuna Jitia, un minor de 16 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un moped neînregistrat şi fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 6 septembrie a.c., orele 14.30, pe drumul comunal din  Jitia, sat Dealu Sării, poliţiştii au depistat un bărbat, de 31 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere. În cauză a  fost întocmit dosar penal.

La data de 6 septembrie a.c., ora 16.30, pe DN2 E85 în comuna Garoafa, poliţiştii din localitate  au depistat un tânăr, de 24 ani, din municipiul Tecuci în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de coducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 6 septembrie a.c., ora 18.35, pe drumul comunal din comuna Slobozia Bradului, sat Valea Beciului, un bărbat, de 36 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat şi accidentat uşor un minor în vârstă de 2 ani, care a traversat strada nesupravegheat. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 6 septembrie a.c., ora 19.15, pe bdl. Gării din municipiul Focşani, un bărbat, de 39 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un  autoturism, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 6 septembrie a.c., ora 20.10, pe strada Lalelelor din comuna Gologanu, un bărbat, de 46 ani, din municipiul Focşani, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă laterală corespunzătoare faţă de un atelaj hipo nesemnalizat corespunzător, care circula din sens opus şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a căruţaşului de 38 ani şi a unei pasagere de 38 ani, ambii din localitate. În cauză a  fost întocmit dosar penal.

 

La data de 6 septembrie a.c., ora 22.15, pe DN2 E85, la intersecţia cu strada Revoluţiei din municipiul Focşani, un tânăr, de 19 ani, din comuna Moviliţa, a traversat strada neregulamentar, în zona marcajului pietonal şi a fost acroşat de o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 44 ani, din comuna Tîmboieşti. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar  cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 6 septembrie a.c., ora 12.30, pe DC 169 în comuna Slobozia Bradului, un tânăr, de 28 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism  fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85:

Călimăneşti- Haret;

Pufeşti-Domneşti;

Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa;

Goleşti – Focşani;

Dumbrăveni-Urecheşti;

Sl.Bradului-Obrejiţa;

Urecheşti-Popeşti;

Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri;

Biroul de Presa al IPJ Vrancea

Editor online: Lia Dumitru

Anunțuri

Un gând despre &8222;Week-end plin de evenimente pentru politistii vranceni&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s