8 septembrie – o zi plina de evenimente rutiere in Vrancea

Evenimente rutiere

pol

La data de 8 septembrie a.c., ora 08.20, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat, de 65 ani, din comuna Tamboieşti, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN2 E85, pe raza comunei Goleşti, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton, de 78 ani, din comuna Goleşti, aflat în traversarea regulamentară a străzii. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului, care a fost transportat la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Ambele persoane implicate au fost testate alcoolscop rezultatele fiind negative.În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 8 septembrie a.c., ora 09.00, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat, de 80 ani, din comuna Năruja, a condus un ATV pe DN 2D şi pe fondul neatenţiei s-a răsturnat pe partea carosabilă,   accidentându-se uşor. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu excatitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 8 septembrie a.c., ora 19.10, poliţiştii rutieri au depistat un tânăr, de 26 ani, din municipiul Foșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Renașterii din localitate, fără a poseda permis de conducere.În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 8 septembrie a.c., ora 19.40, poliţiştii din Panciu au fost sesizaţi despre faptul că un tânăr, de 22 ani, din comuna Jariştea, ar fi sustras un autoturism din faţa locuinţei deţinătorului din comuna Străoane, după care a condus fără a poseda permis pe o distanţă de aproximativ 300 m. Acesta a intrat cu autoturismul într-un stâlp rezultând avarierea autoturismului şi rănirea sa uşoară. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

La data de 8 septembrie a.c., ora 23.10, poliţiştii din Boloteşti au fost sesizaţi despre faptul că un tânăr, de 21 ani, din comuna Negrilesti, a condus pe DN 2D, pe raza comunei Bolotesti, un autoturism cu autorizaţia de circulaţie  provizorie  expirată din data de 31 august 2013, fără a poseda permis de conducere şi aflându-se în stare de ebrietate (0,53 mg/L alcool pur în aerul expirat). Conducătorul auto a pierdut controlul direcţiei de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod, rezultând rănirea gravă a unui tânăr, de 27 ani, din  comuna Negrileşti, pasager dreapta faţă al aceluiaşi autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documetării întregii activităţi infracţionale.

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret;

Pufeşti-Domneşti;

Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa;

Goleşti – Focşani;

Dumbrăveni-Urecheşti;

Sl.Bradului-Obrejiţa;

Urecheşti-Popeşti;

Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri;

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s