INFOPOL VRANCEA * La extreme – Infractiuni si gesturi de buna credinta! *

In timp ce unii fura din buzunare, sau comit alte infractiuni exista si oameni de buna credinta care, odata ce gasesc un obiect ce nu le apartine il duc la politie pentru ca proprietarul de drept sa intre in posesia lui. Astfel de doua cazuri s-au petrecut recent la Focsani iar pentru aceasta oamenii legii ii felicita pe cei doi pentru simtul civic de care au dat dovada, sperand ca gestul facut de acestia sa fie un exemplu pentru toti vrancenii.

******

Furt cercetat de poliţişti

 viol

La data de 8 septembrie a.c., ora 08.30,  poliţiştii din Adjud au depistat în flagrant un tânăr, de 19 ani, din municipiul Tecuci, judeţul Galaţi, în timp ce sustrăgea un portofel cu suma de 1246 lei din geanta unei femei, de 61 ani, din localitate. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Port fără drept de obiecte periculoase

La data de 8 septembrie a.c., ora 20.30,  cu ocazia activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii din Movilița la o adunare publică la care au participat aproximativ 300 persoane în piaţa din centrul comunei, a fost depistat un tânăr, de 20 ani, din localitate, care avea asupra sa un cuţit. În cauză a fost întocmit întocmit dosar penal pentru infracţiune de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Gesturi de buna-credinţă

La data de 2 septembrie a.c., Ş. Chiriţă, din municipiul Focsani, judetul Vrancea, s-a prezentat la ofiţerul de serviciu al Poliţiei municipiului Focşani, unde a predat o sacoşă cu documente pe care a găsit-o în zona Şcolii “Elena Doamna” din localitate. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că documentele aparţin unei femei din comuna Gugeşti, fiind predate pe bază de dovadă proprietarei de drept.

La data de 3 septembrie a.c., D. S. BOGDAN GABRIEL din municipiul Focşani, judeţul Vrancea, în timp ce se afla pe  str. D. Tănăsescu din localitate, a găsit un portofel în care se aflau mai multe carduri, un act de identitate şi suma de 260 lei. Bărbatul s-a deplasat la sediul Poliţiei Municipiului Focşani şi a predat bunul găsit poliţiştilor, iar în urma verificărilor efectuate acesta a fost predat titularului, pe bază de dovadă. „Pe această cale adresăm felicitări celor doi pentru simţul civic de care au dat dovadă şi sperăm ca gestul făcut de acestia să fie un exemplu pentru toţi vrâncenii”, se arata intr-un comunicat al IPJ Vrancea. (L.D)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s