Buletin informativ * INFOPOL VRANCEA* Evenimentele rutiere ale zilei de 10 septembrie*

La data de 10 septepolmbrie a.c., ora 16.30, pe Bdl. Bucureşti din municipiul Focşani, un bărbat, de 59 ani din municipiul Galaţi, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 29 august a.c.. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 10 septembrie a.c., ora 18.30, pe DN2 E85, în comuna Garoafa, poliţiştii din localitate au depistat un bărbat, de 25 ani, din comuna Tîmboieşti, în timp ce conducea o autoutilitară, deşi avea acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 10 septembrie a.c., ora 18.40, în comuna Ciorăşti, poliţiştii din localitate au depistat un bărbat, de 46 ani, din comuna Puieşti, judeţul Buzău, în timp ce conducea un tractor fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 10 septembrie a.c., ora 21.30, pe strada Cuza Vodă din municipiul Focşani, un tânăr, de 21 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 10 septembrie a.c., ora 23.30, pe DC 71, în comuna Păuleşti, un bărbat, de 32 ani, din oraş Târgu Ocna, judeţul Bacău, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism afându-se sub influenţa băuturilor alcoolice (0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 10 septembrie a.c., ora 10.30, pe DC 169 în comuna Slobozia Bradului, un tânăr, de 19 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de o autoutilitară care se deplasa în faţa sa, a intrat în coliziune cu acesta după care a fost proiectat într-un cap de pod. În urma producerii accidentului, a rezultat rănirea uşoară a unui tânăr, de 28 ani, din localitate, pasager în autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 10 septembrie a.c., ora 11.10, pe strada Republicii din municipiul Focşani, un bărbat, de 34 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat manevra de viraj la stânga, fără a acorda prioritate de trecere unui motociclu condus  de un bărbat, de 30 ani, din localitate, care circula din sens opus. În urma producerii accidentului, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului motociclului. In cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret;

Pufeşti-Domneşti;

Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa;

Goleşti – Focşani;

Dumbrăveni-Urecheşti;

Sl.Bradului-Obrejiţa;

Urecheşti-Popeşti;

Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri;

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s