Buletin informativ * INFOPOL VRANCEA * Batran de 74 de ani acrosat de o masina *

acc biciclistPotrivit informatiilor oamenilor legii, pe 15 septembrie a.c., ora 16.55, pe raza comunei Ciorăşti, sat Codreşti, un bărbat, de 46 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe DN 23B,  a acroşat un bărbat, de 74 ani, care se deplasa pe o bicicleta si care a efectuat manevra de schimbare a directiei către stânga fără să se asigure corespunzator. „În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea gravă a biciclistului. Ambii conducatori de vehicule au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, se arata intr-un comunicat al IPJ Vrancea. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu excatitate a modului de producere a evenimentului.

Alte evenimente rutiere

La data de 14 septembrie a.c., ora 03.50, poliţiştii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe Bld. Unirii din municipiul Focșani, un autoturism ar fi  intrat în coliziune cu un copac, iar conducătorul auto ar fi plecat de la fața locului fără a anunța organele de poliție. În urma verificarilor efectuate cu operativitate s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus in mometul producerii evenimentului de un tânăr, de 22 ani, din comuna Golesti, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

La data de 15 septembrie a.c., ora 10.05, poliţiştii din Garoafa au depistat pe DN2 E85, un bărbat, de 70 ani, din localitate, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată sau înregistrată. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 15 septembrie a.c., ora 8.45, poliţiştii rutieri au depistat pe DN2 E85, pe raza oraşului Mărăşeşti, un bărbat, de 47 ani, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulaţie din data de 21 august 2014, autoturism care avea montat un număr de înmatriculare fals. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

La data de 15 septembrie a.c., ora 15.00, poliţiştii din Suraia au depistat  pe DJ 204 D, un bărbat, de 28 ani, din municipiul Focşani, în timp ce conducea un autoturism având acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 15 septembrie a.c., ora 16.30, poliţiştii din Valea Sarii au depistat un bărbat, de 31 ani, din localitate, în timp ce conducea un ATV neînmatriculat sau înregistrat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 15 septembrie a.c., ora 18.40, poliţiştii din Cotești au depistat pe DJ 205 R, un bărbat, de 34 ani, din comuna Urechesti, în timp ce conducea un moped, fără a detine permis de conducere pentru nicio categorie auto  In cauză a fost întocmit dosar penal. (L.D)

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret;

Pufeşti-Domneşti;

Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa;

Goleşti – Focşani;

Dumbrăveni-Urecheşti;

Sl.Bradului-Obrejiţa;

Urecheşti-Popeşti;

Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Campuri;

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s