Ipocrizie Naționala !

„Acest articol nu este dedicat familiei sau celor care chiar suferă, ci acelor vulturi de cadavre, zâni si zâne bune care fac orice pentru a fi in centrul atenției și a trece drept îngerași fără de păcat!”

Nu aveam de gând să scriu pe acest subiect, chiar eram decis să nu o fac. Dar imediat după moartea lui Vadim, ipocrizia a atins cote nemaivăzute. Nici când au murit Papa Ioan Paul al II-lea sau Nelson Mandela nu am văzut asemenea desfășurare de forțe, atâtea elogii și lacrimi. La TV se perindă o adevărată armată de oameni care au fost înjurați și scuipați de Vadim, iar acum își exprimă compasiunea cu ochii umezi. Și eu îmi exprim compasiunea pentru fetițele lui Vadim, dar atât.

Cred că a sosit clipa să le servim o lecție ultimilor ”tovarăși” aflați in viață, să le arătăm că nu-i vom jeli când vor crăpa și le vor fi cărate leșurile la groapă. Acești ”tovarăși” consideră că pot face ce vor, că ne pot scuipa cât și când vor, iar noi prostimea îi vom absolvi de vină și le vom face altar când vor…

Vezi articol original 444 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s