Buletin informativ * INFOPOL VRANCEA * Un batran de 82 de ani acrosat pe zebra in Focsani* Trei persoane ranite intr-un accident la Vidra*

La data de 16 septembrie aaccident1.c., ora 16.00, pe strada Republicii din municipiul Focşani, un tânăr, de 27 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat şi accidentat uşor un bătrân, de 82 ani, din aceeaşi localitate, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Alte evenimente rutiere ale zilei de 16 septembrie 2015    

Pe 16 septembrie a.c., ora 12.25, pe DN 2D, în comuna Vidra, un bărbat, de 54 ani, din comuna Sînpaul, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat, de 73 ani, din municipiul Brăila. În urma producerii accidentului, a rezultat rănirea uşoară a bărbatului, de 73 de ani şi a unei femei, de 69 ani, din municipiul Oneşti, judeţul Bacău. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 16 septembrie a.c., ora 19.15, pe strada Republicii din municipiul Adjud, poliţiştii rutieri au depistat un bărbat, de 41 ani, din comuna Căiuţi, judeţul Bacău, în timp ce conducea o autoutilitară care avea montate numere false de înmatriculare. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 16 septembrie a.c., ora 17.10, pe strada Republicii din municipiul Adjud, poliţiştii rutieri au depistat un tânăr, de 23 ani, din Tecuci, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulaţie din 17 iunie 2013. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 16 septembrie a.c., ora 19.40, într-o parcarea privată situată în afara localităţii Urecheşti, un tânăr, de 24 ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea o autoutilitară, a acoşat din neatenţie un pieton, de 17 ani, din comuna Slobozia Bradului. Minorul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului. (L.D)

Anunțuri

Un gând despre &8222;Buletin informativ * INFOPOL VRANCEA * Un batran de 82 de ani acrosat pe zebra in Focsani* Trei persoane ranite intr-un accident la Vidra*&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s