Buletin informativ* INFOPOL VRANCEA * mandat pus in executare de politisti * un barbat din Bordesti accidentqat grav *

Duminica, 20 infractor filesseptembrie a.c., ora 08.00, poliţiştii din Adjud au depistat un tânăr, de 26 ani, din localitate care deţinea un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Tânărul a fost depus la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Focşani, în vederea executării pedepsei

Alte evenimente

La data de 20 septembire a.c., ora 18.30, pe DC 158, în comuna Bordeşti, un bărbat, de 46 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, din cauza neatenţiei a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat în coliziune cu un podeţ din beton şi s-a răsturnat în şanţ. În urma producerii evenimentului bărbatul a fost accidentat grav.In cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 20 septembrie a.c., ora 20.35, pe DJ 204D, în comuna Suraia, poliţiştii rutieri au depistat un tânăr, de 19 ani, din comuna Bilieşti, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la o unitate medical, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 20 septembrie a.c., ora 02.45, pe strada Bucegi, din municipiul Focşani, poliţiştii au depistat un tânăr, de 21 ani, din comuna Gugeşti, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,41mg alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85:

Călimăneşti- Haret;

Pufeşti-Domneşti;

Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa;

Goleşti – Focşani;

Dumbrăveni-Urecheşti;

Sl.Bradului-Obrejiţa;

Urecheşti-Popeşti;

Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Campuri;

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s