INFOPOL VRANCEA * O tanara din Carligele s-a spanzurat in propria locuinta * Trei minori au furat un telefon mobil * Accident la Tifesti – un biciclist a ajus in stare grava la spital*

                                 O tanara din Carligele a ales sa-si puna capat zilelor
streangLa data de 23.09.2015, orele 08.45, poliţiştii din Carligele au fost sesizaţi cu privire la faptul că  o tânără, în vârstă de 28 ani, s-a spânzurat în locuinţa sa. Din primele verificări efectuate s-a stabilit că în data de 23.09.2015 aceasta s-a spânzurat cu ajutorul unei frânghii, pe care a legat-o de o grindă de lemn de la tavanul locuinţei. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj al Ambulanţei, care a constatat decesul persoanei. Cadavrul a fost transportat la S.M.L. Vrancea, în vederea efectuării necropsiei.

                                             Trei minori au furat un telefon mobil 

La data decatuse 23.09.2015, orele 19.30, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi despre faptul că trei minori au sustras un telefon mobil de pe un şezlong aflat lângă o piscină din mun. Focşani. Cu ocazia verificărilor efectuate, a fost stabilită identitatea celor trei copii, unul în vârstă de 10 ani şi doi de 11 ani, toţi din mun. Focşani. În cauză a fost întocmit dosar penal, valoarea prejudiciului fiind de 900 lei.

                                Dispărută de la domiciliu, depistată de poliţişti

La data de 23.09.2015, cu ocazia activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii din Pufeşti au identificat pe raza satului Ciorani o tânără în vârstă de 22 ani, din Bodeşti, jud. Neamţ, care era dispărută de la domiciliu şi urmărită naţional din data de 20.09.2015.

                                Un biciclist ranit grav intr-un accident petrecut la Tifesti

La data de 23.09.2015, orelbicle 16.00, un bărbat în vârstă de 38 ani, din com.Ţifeşti, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 205E, în com. Ţifeşti, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de un bărbat în vârstă de 44 ani, care se deplasa pe partea dreaptă a drumului, pe lângă bicicletă, lovindu-l cu oglinda retrovizoare dreapta-faţă a autoutilitarei. A rezultat astfel rănirea gravă a celui de-al doilea bărbat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

                                     Dosare penale la regimul circulaţiei rutiere

La data de 23.09.2015, orele 09.35, cu ocazia activităţilor specifice desfăşurate, lucrătorii Serviciului Rutier au identificat pe DN 23A, pe raza localităţii Tătăranu, un bărbat în vârstă de 46 ani, în timp ce conducea un ansamblu format din tractor şi remorcă, ale cărui numere de înmatriculare erau false, iar permisul de conducere era necorespunzător. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 23.09.2015, orele 17.40, poliţiştii din Năneşti au identificat pe raza satului Tătaru – com. Măicăneşti o femeie în vârstă de 42 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 23.09.2015, orele 14.50, poliţiştii rutieri au identificat pe DN2 E85, pe raza comunei Urecheşti, un bărbat în vârstă de 35 ani, din mun. Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism, cu o viteză de 82 km/h, având permisul de conducere suspendat din data de 05.09.a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret;

Pufeşti-Domneşti;

Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa;

Goleşti – Focşani;

Dumbrăveni-Urecheşti;

Sl.Bradului-Obrejiţa;

Urecheşti-Popeşti;

Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Campuri;

Biroul de Presa al IPJ Vrancea 

Editare online : Lia Dumitru

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s