INFOPOL VRANCEA * deces cercetat de politisti * dosar penal pentru agresiune * portofel cu bani gasit si predat*

                                               Deces cercetat de poliţişti

La data de 04.10.2015, orele 15.20, poliţiştii din Tîmboeşti au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat, în vârstă de 55 ani, din localitate, a fost găsit decedat, în stare de putrefacţie, în propria locuinţă. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la S.M.L. Vrancea, în vederea efectuării necropsiei.

 

                                 Dosar penal pentru lovire sau alte violenţe

La data de 04.10.2015, orele 18.37, poliţiştii din Bilieşti au fost sesizaţi despre faptul că în zona livezii de meri situată pe raza comunei Bilieşti, un bărbat, în vârstă de 31 ani, din com. Puieşti, jud. Vaslui, în timp ce se afla pe o alee lăturalnică a livezii, împreună cu un bărbat din aceeaşi localitate şi se deplasa cu un tractor, s-a întâlnit cu o căruţă care venea din sens opus.Conducătorul atelajului hipo, un bărbat din com. Bilieşti, l-ar fi întrebat ce caută în livadă, lovindu-l apoi cu o furcă în zona capului. Cu ocazia cercetărilor efectuate a fost stabilită identitatea conducătorului atelajului hipo, acesta fiind în vârstă de 43 ani. Persoana lovită a fost transportată la Spitalul “Sf. Pantelimon” Focşani, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

                                       Agresiune cercetată de poliţişti

La data de 04.10.2015, orele 19.08, poliţiştii din Garoafa au fost sesizaţi despre faptul că un tânăr în vârstă de 18 ani, din mun. Focşani, însoţit de un amic, în vârstă de 19 ani, din com. Garoafa, sat Răchitosu, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, s-au întâlnit pe drumul public cu un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din com. Garoafa, sat Răchitosu şi, pe motivul că acesta i-ar fi înjurat mama, între ei a izbucnit un scandal. Întrucât în timpul altercaţiei bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost lovit, acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Vrancea, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare. Cei doi tineri au fost sancţionaţi contravenţional.

 

                                          Portofel găsit şi predat Poliţiei

Laportofel data de 28.09.2015, un focşănean s-a prezentat la ofiţerul de serviciu al Poliţiei mun. Focşani, unde a predat un portofel cu documente, pe care l-a găsit în fața unui restaurant din mun. Focşani. Portofelul, care conţinea mai multe documente şi carduri, a fost predat titularei în cursul aceleiaşi zile. (Lia Dumitru)

 


Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s