INFOPOL VRANCEA * O femeie ranita intr-un usor accident la Focsani, o alta gasita fara suflare la Boghesti *

Dopolsare penale la regimul rutier

La data de 5 octombrie a.c., ora 10.50, pe strada Mărăşeşti din municipiul Focşani, un tânăr, de 22 ani, din comuna Nereju, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Tot pe 5 octombrie a.c., ora 16.40, în comuna Vanători, un bărbat, de 39 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un moped neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 5 octombrie a.c., orele 19.50, pe strada Tineretului din comuna Garoafa, poliţiştii din localitate au depistat un bărbat, de 60 ani, din Garoafa, în timp ce conducea un tractor, fără a poseda permis de conducere.În cauză a fost întocmit dosar penal.

Evenimente rutiere

La data de 5 octombrie a.c., ora 16.10, la intersecţia străzii Pictor Nicolae Grigorescu cu bulevardul Brăilei s-a produs un eveniment rutier, în urma căruia părţile s-au înţeles amiabil. Ulterior, la orele 18.00, pasagera  dintr-un autovehicul s-a prezentat la spital, întrucât prezenta leziuni provenite din accident. Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că un bărbat, de 56 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Pictor N. Grigorescu, a pătruns în b-dul Brăilei fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism şi a intrat în coliziune cu acesta. A rezultat astfel rănirea uşoară a unei femei, în vârstă de 39 ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 5 octombrie a.c., orele 23.00, pe DN2 E85, în afara localităţii Dumbrăveni, un tânăr, în vârstă de 20 ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un autovehicul care se deplasa în faţa sa şi a intrat în coliziune cu aceasta. A rezultat rănirea uşoară a unui bărbat, în vârstă de 38 ani, din comuna Slobozia Bradului, pasager în primul autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continute, în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Deces cercetat de poliţişti

La data de 5 octombrie a.c., ora 13.10, o femeie din comuna Bogheşti a sesizat faptul că a găsit-o pe mama ei, în vârstă de 45 ani, spânzurată cu o funie de creanga unui copac din spatele casei.Cadavrul a fost depus la S.M.L. Vrancea, în vederea efectuării necropsiei.

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret;

Pufeşti-Domneşti;

Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa;

Goleşti – Focşani;

Dumbrăveni-Urecheşti;

Sl.Bradului-Obrejiţa;

Urecheşti-Popeşti;

Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Campuri;

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s