INFOPOL VRANCEA * O tanara din Focsani a incercat sa se sinucida cu hipoclorit , o alta femeie din Vizantea-Livezi gasita moarta pe malul raului Vizauti *

                                                   Tentativă de suicid
spital focsaniLa data de 14 octombrie a.c., ora 14.00, o femeie din municipiul Focşani, a sesizat faptul că fiica sa de 29 ani, în timp ce se afla la domiciliu ar fi încercat să se sinucidă şi ar fi băut hipoclorit. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Focşani pentru a primi îngrijiri medicale.

                                               Deces cercetat de poliţişti

 femeie gasita moartaLa data de 14 octombrie a.c., orele 18.15, un bărbat, din comuna Vizantea Livezi, a sesizat faptul că pe malul râului Vizăuţi se află cadavrul unei femei. Cu ocazia primelor verificări efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că victima este o femeie, din municipiul Braşov, care venise în vizită la locuinţa părinţilor săi. Cadavrul a fost depus la SML în vederea efectuării necropsiei.

                                                        

Alte evenimente

 Coliziune intre o autocisterna si o autoutilitară soldata cu ranirea unei femei

La data de 14 octombrie a.c., ora 17.35, pe DN2 E85, în afara localităţii Mărăşeşti, un bărbat, de 48 ani, din Ciocnire-intre-o-autocisterna-si-o-autoutilitaracomuna Slobozia Conachi, judeţul Galaţi, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a acordat prioritate de trecere unei autocisterne la ieşirea dintr-o staţie peco, intrând în coliziune cu aceasta. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea uşoară a unei femei, din comuna Munteni, judeţu Galaţi, pasageră în autoutilitară. În cauză  a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

                 Beat la volan

beat la volanLa data de 14 octombrie a.c., orele 19.15, pe strada Mărăşeşti din municipiul Focşani, un bărbat, de 38 ani din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, domiciliat fără forme legale în oraşul Odobeşti, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice (0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

Tanar prins în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat

fara acte la volan

La data de 14 octombrie a.c., orele 17.50, pe DJ 205R, în comuna Poiana Cristei, un tânăr, de 24 ani, din localitate, a fost depistat de oamenii legii în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

                                   Scandal intre 7 tineri din Slobozia Bradului

scandal

La data de 14 octombrie a.c., ora 18.30, poliţiştii din Slobozia Bradului au fost sesizaţi despre faptul că în faţa unui magazin, mai multe persoane au provocat un  scandal, iar unii dintre ei au avariat un autovehicul. În urma primelor verificări efectuate au fost depistaţi 7 tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 31 de ani, toţi din localitate. În urma incidentului un tânăr, de 26 ani, a suferit leziuni minore fiind transportat la Spitalui de Urgenţă Focşani pentru îngrijiri medicale. Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii faptei şi tragerii la răspundere a vinovaţilor.

 

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret;

Pufeşti-Domneşti;

Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa;

Goleşti – Focşani;

Dumbrăveni-Urecheşti;

Sl.Bradului-Obrejiţa;

Urecheşti-Popeşti;

Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Campuri;

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s