INFOPOL VRANCEA: Week-end plin de evenimente nedorite – Accident mortal pe DN 11A

Un bărbat de 65 ani din Tecuci si un altul de 80 de ani decedati in urma unui accident petrecut week-end-ul acesta pe o sosea din Vrancea. O alta victima, o femeie de 75 de ani, pasagera in autoturism a fost dusa in stare grava la spital. 

accident mortal
imagine cu caracter informativ

Potrivit datelor, pe 24 octombrie a.c., la orele 12.25, pe DN 11A, în afara municipiului Adjud, un bărbat, de 65 ani, din municipiul Tecuci, în timp ce conducea un autoturism, a părăsit partea carosabilă şi după ce a rulat aproximativ 50 metri pe acostament, a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. „În urma produceriii accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto şi a unui pasager, de 80 ani din municipiul Galaţi, precum şi rănirea gravă a unei femei, de 75 ani, din municipiul Galaţi, pasageră pe bancheta spate”, se arata intr-un comunicat al IPJ Vrancea. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vedera stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Alte evenimente:

La data de 24 octombrie a.c., orele 09.55, pe Bdl. Unirii din municipiul Focşani, a fost depistat un bărbat, de 37 ani, din localitate, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară şi o remorcă, fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 24 octombrie a.c., orele 10.40, pe Bld. Brăilei din municipiul Focşani, a fost depistat un bărbat, de 57 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 24 octombrie a.c., orele 14.45, pe DN2 E85, în afara localităţii Slobozia Bradului, un bărbat, de 28 ani, din localitate, în timp ce conducea un atelaj hipo pe un drum agricol, a pătruns pe DN2 E85 fără să se asigure şi fără să acorde prioritate de trecere unui autoturism. În urma producerii impactului, căruţaşul a fost rănit uşor. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 24 octombrie a.c., orele 16.30, pe DJ 204P, în comuna Gura Caliţei, poliţiştii au depistat o tânără, de 22 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. Cu ocazia primelor cercetări efectuate, s-a mai stabilit faptul că autovehiculul i-a fost încredinţat spre conducere de o tânără, de 21 ani. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 25 octombrie a.c., orele 11.15, pe DJ 205M, pe raza comunei Năruja, un bărbat, de 50 ani, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptări vitezei de deplasare într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, intrînd în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a unui bărbat, de 83 ani, din municipiul Braşov. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 25 octombrie a.c., orele 14.30, poliţiştii din Mărăşeşti au depistat un bărbat, de 32 ani, în timp ce conducea un moped neînregistrat şi fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 25 octombrie a.c., ora 07.50, poliţiştii rutieri au depistat pe strada Vrancei din municipiul Focşani, un bărbat de 30 ani, din comuna Dumitreşti, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 1 septembrie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 25 octombrie a.c., ora 17.10, în municipiul Focşani, un tânăr de 16 ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, nu s-a asigurat şi nu a dat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar, fiind rănit uşor. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 25 octombrie a.c., ora 17.30, polițiștii din Vidra au depistat pe DN  2D, în localitatea Scafari, un bărbat, de 39 ani, în timp ce  conducea un tractor, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie auto. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 25 ianuarie a.c., ora 18.00 , poliţiştii din Tifesti au depistat  pe DJ 205 E, în satul Sîrbi, un tânăr, de 21 ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea un moped neînmatriculat sau înregistrat şi  fără să deţină permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret;

Pufeşti-Domneşti;

Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa;

Goleşti – Focşani;

Dumbrăveni-Urecheşti;

Sl.Bradului-Obrejiţa;

Urecheşti-Popeşti;

Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Campuri.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s