Chirurgul estetician UMUT OZBEBIT, solidar cu tragedia de la Bucuresti! * reputatul estetician isi ofera voluntar serviciile medicale victimelor care au nevoie *

Profund impresionat de tragedia din club Colectiv, de suferinta victimelor si a familiilor acestora, un renumit chirurg estetician turc isi ofera serviciile sale medicale celor care au nevoie de ajutor.

12144684_10153484769007819_7097889909252811271_n

„M-a impresionat profund tragicul eveniment de la Bucuresti, in urma caruia au murit atatia tineri iar altii sunt grav raniti in spitale. Ma alatur medicilor romani in lupta lor pentru salvarea acestor tineri si pun la dispozitia familiilor indurerate experienta mea de chirurg estetician, in orice moment si neconditionat”, scrie pe pagina sa de facebook renumitul chirurg estetician turc, OP. DR. UMUT ÖZBEBİT de la SPİTALUL ACİBADEM TURCİA, cel care, pana acum, a avut pe mana sute de cazuri carora le-a gasit rezolvare. Mentionam faptul ca medicul turc este, inca din vara acestui an, prezent si la Focsani, unde zeci de pacienti beneficiaza de consultatiile sale gratuite. Despre Spitalul Acibadem Kayseri la care renumitul doctor profeseaza cu succesva putem spune ca este dotat cu o echipă experimentată de specialiști în domeniul sănătății care urmăresc îndeaproape cele mai recente apariții și cercetări în medicină. Toate cele 16 spitale ale Acibadem Healthcare Group au departamente de neurochirurgie şi efectuează neurochirurgie cerebrovasculară si endovasculară, chirurgie neurooncologică, chirurgia complexă a coloanei vertebrale, radiochirurgie, neurochirurgie stereotactică şi functională, chirurgia epilepsiei şi neurochirurgie pediatrică. De asemenea, pacientii pot beneficia si de consultatii medicale spre alte specializari: tratamentul cancerului, ortopedie-traumatologie,centre de infertilitate şi medicină reproductivă si, nu in ultimul rand, medicina estetica si recuperatorie precum si chirurgie reconstructiva. (Lia Dumitru)

12066033_10153517415597819_7024171888006982663_n

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s