INFOPOL VRANCEA * Evenimente rutiere *

accident1 La data de 14 noiembrie a.c., ora 08.30, poliţiştii rutieri au depistat pe Bdl. Unirii din municipiul Focşani, un bărbat, de 31 ani, din comuna Slobozia Ciorăşti, în timp ce conducea un autoturism radiat  din circulaţie din data de 11 noiembrie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 14 noiembrie a.c., ora 17.30, poliţiştii din Vulturu au depistat pe drumul comunal din comuna Vulturu, un minor în vârstă de 17 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped neînregistrat și fără să dețină permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 15 noiembrie a.c., orele 03.15, pe DJ 119A, în municipiul Adjud, cartier Adjudul Vechi, un tânăr, de 18 ani, din comuna Ploscuţeni, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă, oprindu-se pe cîmp. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea uşoară a unui pasager, de 23 ani, din comuna Ploscuţeni, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără a încuviinţarea organele de poliţie, fiind depistat ulterior la domiciliu. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

 

La data de 15 noiembrie a.c., orele 06.35, pe DN2 E85, în localitatea Coteşti, poliţiştii rutieri au depistat un bărbat, de 58 ani, din comuna Milcovul, în timp ce conducea un tractor rutier, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret;

Pufeşti-Domneşti;

Garoafa-Bizigheşti;

Goleşti- Garoafa;

Goleşti – Focşani;

Dumbrăveni-Urecheşti;

Sl.Bradului-Obrejiţa;

Urecheşti-Popeşti;

Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu.

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s