Balul de Caritate ”Sunete pentru Suflet”!

Balul de Caritate ”Sunete pentru Suflet” este un eveniment organizat de Clubul Rotary VARANA Focșani si va avea loc pe 26 martie 2016, la Restaurantul Davidˈs din Focșani, începând cu orele 18.30.”Sunete pentru Suflet” este un nou proiect al Clubului Rotary VARANA Focșani care vizează sprijinirea manifestărilor educaționale și culturale din județul Vrancea pentru că, de multe ori acestea sunt neglijate. Inițiativa Clubului urmărește acordarea unui sprijin elevilor talentați, indiferent în ce domeniu, prin asigurarea unor condiții mai bune de studiu, dar și formarea acestora ca oameni, ca valori.

12814254_1145865322120441_6998960453109450023_n

Balul de Caritate ”Sunete pentru Suflet”, program artistic de gală, este o inițiativă care vine în sprijinul tinerilor talentați din comunitatea noastră, tineri artiști aflați la început de drum, pentru care educația și condițiile de studiu sunt foarte importante în această etapă a carierei lor. Scopul Balului de Caritate din acest an este strângerea fondurilor necesare pentru achiziționarea unui set de instrumente muzicale noi și performante pentru elevii muzicieni ai Liceului de Artă ”Ghe. Tattarescu” din Focșani. Acest obiectiv este deosebit de important pentru elevi deoarece instrumentarul liceului este unul insuficient, uzat și depășit din punct de vedere tehnic și moral, iar exercițiul și studiul pe astfel de instrumente uzate pot fi o piedică pentru un mic artist în drumul său către marea scenă. Pentru că tema Balului este legată de muzică, aceasta va fi ridicată la rang înalt în seara de 26 martie 2016, iar pe scenă vor urca invitații speciali: ȘTEFAN BĂNICĂ, trupa PROVINCIALII și trupa HYPNOTIQUE, amfitrionul și maestrul de ceremonii al evenimentului fiind AURELIAN TEMIȘAN.

Pentru detalii despre eveniment puteți contacta reprezentanții Clubului prin email la adresa secretar@rotary-varana.ro și telefon 0337.100.242 sau 0731.130.524.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s