Infopol Vrancea – GSV Media.

Furt cercetat de polițiști

 La data de 24 martie a.c., orele 15.00, polițiștii din Secției Rurale Odobești au efectuat doua percheziții domiciliare la imobilele a două persoane din comuna Mera, bănuite de noaptea de 18/19 martie a.c. au sustras mai multe bunuri dintr-un garaj situat în comuna Reghiu. În urma activităților specifice au fost recuperate de la domiciliile celor doi, un bărbat de 35 de ani și respectiv un tânăr de 24 ani, bunurile reclamate ca fiind sustrase. În cauză cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

IPJ_Vrancea_sediu

Evenimente rutiere

* La data de 24 martie a.c., orele 15.23, polițiștii rutieri au depistat pe strada Cuza Vodă din municipiul Focșani, un bărbat de 36 ani, din comuna Măicănești, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație din data de 13 noiembrie 2015. În cauză a fost întocmit dosar penal.
* La data de 24 martie a.c., orele 16.20, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, polițiștii din Răstoaca au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un tânăr de 23 ani, din comuna Mera. În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat că autovehiculul era radiat din circulație de autoritățile spaniole din data de 15 iulie 2015. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

* La data de 24 martie a.c., orele 18.06, polițiștii din Tătăranu au depistat un bărbat de 39 ani, din comuna Tătăranu, sat Bordeasca Veche, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul. În cauză a fost întocmit dosar penal .

 

* La data de 24 martie a.c., orele 15.00, polițiștii rutieri au depistat pe DN 2 E85, pe raza localității Garoafa un bărbat, de 38 ani, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară și o platforma care era radiată din circulație din data de 17 februarie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare:

 DN2-E85: Călimănești – Haret;

Pufeşti-Domneşti;

Garoafa-Bizighești;

Golești- Garoafa;

Golești – Focșani;

Dumbrăveni-Urechești;

Sl.Bradului-Obrejiţa;

Urecheşti-Popeşti; Focșani;

Mărășești; Adjud;

DN 23 :  Răstoaca; Vulturu.

 

Biroul de Presa al IPJ Vrancea

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s